Anna unelmillesi siivet


ELÄMYKSELLINEN LEIRITOIMINTA

Teatterimme tarjoaa koulujen loma-aikoina lasten ja nuorten leirejä. Kesäkuussa 2022 järjestetään 6-13v. päiväleirejä ma-pe klo 9.00-15.00 Jyväskylän mäkimatin alueella. Paikkana on Mäkitorppa ja Mäkimatin viihtyisä alue.

Lue lisää Jyväskylän etusivulta ja ilmoittaudu leirille williwisio.jyvaskyla@gmail.com

Leirit pidetään Mäkitorpassa


Leiri teemat kesàllà 2022

Williwision kesäleirit tulevat taas. Jipii.. Tänä vuonna Leirit toteutetaan keskellà Jyvàskylàn keskustaa Màki-Matin alueella, Màkitorpassa.

Leirejä on kaksi. Toinen on 6-10.6  ja toinen 1-5.8.

Leirit alkaa klo 9.30 ja päättyy klo 15.00. Leiri sisältää vakuutuksen, ohjelman, välipalan ja leirituotteen. Leirin hinta on 110 euroa. Ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse williwisio@gmail.com. Leireille otetaan mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

1. LEIRI / Lumous 6-10.6 2022

Leirillà osallistujat saavat seikkailla, pukea roolivaatteita, kuunnella musiikkia, laulaa, tanssia ja tehdà kädentaitoja ja ja ja.... Nopeat saa paikat, joten nyt ilmoittautumaan williwisio@gmail.com

2. LEIRI / Kaverukset LEIREILEMÄSSÄ 1-5.8

Leirillä osallistujat tutustuvat hauskoihin ja mielikuvituksellisiin tyyppeihin ja paikkoihin... Leirillà osataan ottaa leirielämästä kaikki irti, kylläkin hassuilla tavoilla. Luvassa lätynpaistoa, kaupunki suunnistusta, tehtävä ratoja, lipunryöstöä, pelejä ja leikkejä. Tule mukaan, tätä et halua missata! Ilmot williwisio@gmail.com