Anna unelmillesi siivet


Teatteriryhmämme

Mikäli etsit itsellesi harrastusta jossa pääset ilmaisemaan itseäsi, saat taiteellisia haasteita, onnistumisen kokemuksia ja esiintyminen iloa olet varmasti yksi Wisiolaisista.

Meillä on tarjota Iisalmessa 2- 5 eri ryhmää aina 4vuotiaasta aikuisiin saakka. Harjoituspaikkansa toimii Iisalmen Nuorisotalo. ilmoittautuminen ryhmiin olemalla suoraan yhteydessä ohjaajaan. Ohjaaja.williwisio@gmail.com

Ryhmiä järjestetään seuraavan ikäjakauman mukaan:

Welmut 4-6v. 45min vk. ( ei nyt ryhmää tarjolla)

Weikeät Eskari-2lk 60 min vk.  ( Ei nyt ryhmää tarjolla)

Wallattomat 3-5lk 90 min vk

Willikot 6-9 lk ja vanhemmat vähintään 90 min vk.  

Yli 18v. Waloisat aloittelijat ja aiemmin harrastaneet  90 min vk.
( ryhmää ei nyt tarjolla)

ILMOITTAUDU SP. Ohjaaja.williwisio@gmail.com


Welmut 4-6vuotiaat

Kaudella 2021- 2022 ei teatterilla ole tarjota tätä ryhmää!


Weikeät ryhmä 1-2lk

Weikeät ryhmä on tarkoitettu 7-8vuotiaille teatteri harrastuksen juuri aloitteleville tai vähän aikaa harrastaneille lapsille. 

ryhmä harjoittelee kaudella 2021-2022 yhdessä Wallattomien kanssa ke 16.30-18.00


Wallattomat 3-5lk

Tämä ryhmä soveltuu 9- 11vuotiaille lapsille jotka haluavat saada teatterista itselleen harrastuksen. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti teatteri-ilmaisun eri osa-alueita ja harjoituskerta on kestoltaan 90 min.

Hinta: 135€ syksy ja jäsenmaksu 15€ ( jäsenmaksu syksy-kevät) 


Willikot 6-9 lk ja vanhemmat

Willikoiden edistyneet ryhmä on tarkoitettu jo pidempään harrastaneille sekä vasta teatterin maailmaan sukeltaville nuorille. Ryhmässä harjoitellaan laajasti erilaisia teatteritekniikoita ja kasvetaan ryhmänä/ yksilönä toista kannustaen ja tukien. Ryhmän tavoitteena on tehdä keväällä 2022 muiden ryhmäläisten kanssa koko perheelle suunnattu näytelmä. 
Jokainen teatterilainen saa kokea onnistumisia ja edistymistä hyvässä ilmapiirissä.

Hinta: 135€ Syksy ja jäsenmaksu 15€ ( jäsenmaksu syksy-kevät) 

keväällä tämän ryhmän näyttelijöillä saattaa olla 2 vk harjoitukset riippuen omasta roolista.


Waloisat ryhmä aikuisille

Ryhmää ei ole syksyllä 2021 tarjolla.

Williwision uusin ryhmä on tarkoitettu aikuisille ja se kokoontuu perjantaisin Nuorisotalolla mikäli halukkaita harrastajia löytyy tarpeeksi. 

ryhmässä tehdään alkulämmittely harjoituksia, opettelemme äänenkäytön perustekniikoita, monologitekstien esittämistä, dialogia, sekä muita näyttelijäntyön perusteita.

Ryhmä soveltuu jo aiemmin teatteriaharrastaneille tai niille jotka on aina halunneet harrastaa, mutta eivät ole aikaisemmin uskaltaneet. Yhdessä tekeminen ja oppiminen ovat ryhmän kantava voima. Waloisat ottavat halutessaan osaa kevään esitystoimintaan.

Hinta:

lisätietoja ja toiveita suoraan ohjaajalle sp. Ohjaaja.williwisio@gmail.com


Williwision vanhempien ryhmä

Haetaan teatterilaisten tuoksi vanhempia, jotka auttavat ohjaajaa ja ryhmäläisiä tuotannollisissa, esityksen lavasteissa ym. käytännön asioissa. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin ohjaajan opastuksella ja ryhmä ei sido viikoittaiseen kokoontumiseen. Mukaan tarvitaan vanhempia joilla on erilaisia osaamisia ja innokkuutta auttaa harrastavia lapsiaan. 
ennakkoilmoittautumiset ohjaajalla.


Lavastepaja